DRAMĂ fără margini! Momentul în care familia polițistului împușcat ajunge la locul crimei. Cristian era soț și tatăl a doi copii (VIDEO)

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Foto: Facebook

Familia polițistului din Timiș, care a fost ucis de un fugar, a avut un șoc când a venit la locul crimei. Într-o filmare postată pe rețelele de socializare se poate vedea disperarea familiei la aflarea veștii că nu-l vor mai avea alături pe Cristian Amariei. Femeia care se aude cum plânge este chiar soția fostului polițist.

Potrivit unor apropiați ai familiei sale, Cristian Amariei avea doi copii, de 11 și de 7 ani, care s-au bucurat împreună cu el de Ziua Copilului, dar fericirea le-a fost răpusă din cauza unui criminal care le-a împușcat mortal tatăl în timp ce se afla într-o misiune.

Colegii polițistului s-au adunat, duminică seara, să aprindă o lumânare la monumentul eroilor Revoluției din fața Ministerului Afacerilor Interne, în memoria lui Cristian Amariei, ucis în Timiș.

De asemenea, IPJ Arad și Jandarmeria Arad au transmis mesaje de condoleanțe familiei, dar și colegilor lor din județul vecin care au pierdut un polițist respectat pentru acțiunile sale.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate