UPDATE/ Luptători SIAS din București, zeci de mascați din Arad, Timiș, Caraș-Severin și jandarmi, în căutarea CRIMINALULUI

De în Locale Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ @ Poliția Română

UPDATE: Operațiunile căutării bărbatului dat în urmărire națională după ce a împușcat mortal un polițiști din Timiș s-au încheiat cu puțin înainte de miezul nopții, însă localitatea în care s-a petrecut crima a rămas împânzită de trupele de intervenții.

În dimineața zilei de luni, s-au reluat căutările căutările, dar, de această dată, zeci de mascați de la SIAS din București și trupele speciale de intervenție din Arad și Caraș-Severnin au venit în ajutorul celor din Timiș. De asemenea, în localitatea Izvin au venit și zeci de jandarmi înarmați, cu pistoale mitralieră și cu veste antiglonț.

Lepa Ionel Marcel are următoarele semnalmente: înălțime 185 cm, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuțită, ten deschis, păr șaten, sprâncene arcuite, corpolență atletică.

Titlu Inițial:Ucigașul polițistului din Timiș ar fi luat-o prin pădure spre Arad. În ce localități ar putea ajunge

Comisarul Șef de Poliție Florian Dragnea, adjunctul Inspectorului General al Poliției Române anunța duminică, în jurul orei 20.00, că fugarul, Lepa Ionel Marcel, care a omorât un polițist în Timiș a fugit într-o pădure a localității Izvin.

Potrivit unor surse, autoritățile arădene sunt în alertă deoarece fugarul s-ar putea îndrepta dinspre pădurea din Izvin către Arad, având posibilitatea de a ajunge ușor în Zăbrani, Radna sau chiar Păuliș, dacă a ales să urmeze acest traseu:

Polițistul Cristian Andrei a lăsat în urma sa o soție îndurerată și doi copii, de 11 și 7 ani. Reamintim că acesta a fost împușcat mortal de Lepa Ionel Marcel după ce l-a observat în mașină și a i-a semnalat să tragă pe dreapta. 

Citește și:

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate