• BREAKING NEWS/ Biciclist LOVIT pe o trecere de pietoni din Aradul Nou (FOTO)
 • NEWS ALERT/ S-a decis soarta guvernului Dăncilă! Iată rezultatul votului pentru moţiunea de cenzură
 • Acordând corect primul ajutor poți salva vieți. Tu știi ce-ai de făcut? (VIDEO)
 • Un bărbat din Ineu a plecat de acasă și nu s-a mai întors. L-ați văzut? (FOTO)
 • Operator economic, sancționat de polițiștii locali din Arad pentru că își desfășura activiatatea fără autorizații
 • Trei cetăţeni străini, descoperiți cu autospeciala cu termoviziune în vestul țării (VIDEO)
 • Un bărbat din Vaslui s-a ales cu două dosare penale în câteva ore! A fost evacuat din locuința sa din Micălaca pentru că și-a agresat iubita, după care s-a întors înapoi
 • COD GALBEN de furtuni în aproape toată țara. Vezi HARTA zonelor vizate
 • Accident GRAV pe un DN între o dubă a CNAIR și un autoturism: Trei echipaje SMURD, elicopterul și două ambulanțe au intervenit de urgență (FOTO)
 • „UVVG Arad îmi este de folos pentru viitorul profesional şi parcursul meu în viaţă”
 • VIDEO/ Acțiune de amploare în vestul țării: Interlopi arestați direct de pe stradă
 • NEWS ALERT/ Pericol de TORNADĂ în vestul țării. Fenomen neobișnuit surprins de oameni (FOTO + VIDEO)
 • NEWS ALERT/ Cod PORTOCALIU de vreme extremă în Arad. Vezi zonele vizate
 • Emoții și aplauze la prima ediție a Festivalului coral „Lumină Lină” (VIDEO)
 • NEWS ALERT/ Cod PORTOCALIU în Arad și în alte șase județe din vestul țării: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vijelie
 • Poz(n)a zilei…Un altfel de tramvai circulă nestingherit prin Arad. Lumea i-a văzut „fundul“
 • Coincidență? Mașina unui profesor universitar din vestul țării a ars ca o torță, în plină sesiune (FOTO)
 • VIDEO/ Impact devastator între un tanc și un autoturism. Mașina a fost distrusă total
 • O nouă informare METEO! Peste 30 de județe sub avertizare de ploi torențiale și vijelii
 • Participare românească la International Paris Air Show – Le Bourget 2019
 • Gala „Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța” continuă să schimbe destine și în 2019

  De în Educație Lifestyle Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

  Devenit deja tradițe în peisajul filantropic al județului Arad, evenimentul Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța – ajuns la ediția a IV-a (CASP 2019) – va avea loc în data de 25 mai 2019, ora 17:00, la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad. Organizată de Asociația Sfântul Martin prin Centrul Comunitar de Informare și Consiliere, gala nobleței sufletești dedicată tinerilor, reunește de fiecare dată susținători de seamă ai performanțelor: personalități, instituții și companii partenere.

  Gândit încă de la început ca un proiect amplu, care să implice pas cu pas întreaga comunitate arădeană, pentru susținerea și încurajarea perspectivelor tinerei generații, evenimentul certifică la fiecare nouă ediție faptul că împreună, oamenii generoși, schimbă destinele a sute de copii și tineri valoroși. Organizatorii, împreună cu partenerii, pregătesc pentru CASP 2019 o seară memorabilă: premii financiare, cărți, diplome și distincții speciale, menite să sprijine elita tinerilor arădeni și să ducă mai departe povestea lor și a unei comunități dedicate și implicate. Nu vor lipsi momentele artistice, spre bucuria tuturor participanților.

  În mod remarcabil, ediția de anul acesta – CASP 2019 – are loc în plin Sezon cultural România – Franța. Astfel,  ne face o deosebită plăcere să reamintim că, începând cu ediția 2018 a evenimentului filantropic de susținere a excelenței tinerilor arădeni organizat de Asociația Sfântul Martin, Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța se bucură de Înaltul Patronaj al Ambasadei Franței în România reprezentată de Excelența Sa doamna Ambasador Michèle Ramis: „Ca o recunoaștere a activității Asociației Sfântul Martin dar și a excelenței tinerilor arădeni, începând cu ediția 2019, Ambasada Franței în România a decis instituirea unui premiu special intitulat „Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie” purtând semnătura Ambasadorului Franței în funcțiune în România. Acest premiu va recompensa cea mai bună performanță anuală obținută de tinerii arădeni la învățătură, artă, cultură, sport.

  Asociația Sfântul Martin este împlicată în numeroase proiecte de educație, cultură, ajutor umanitar, iar împreună cu instituțiile și companiile partenere aduc, cu fiecare ediție a galei, zâmbete și încredere pe chipurile tinerilor care obțin rezultate excelente.

  Vă invităm cu drag să fiți parteneri ai susținerii performanțelor tinerilor arădeni!

  Mai multe detalii despre eveniment aici http://bit.ly/CASP2019.

  Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația/persoana publică emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

  Lasă un comentariu

  Lasă un răspuns

    Înscrie-te  
  Notificarea de la
  Postări recomandate