Un bărbat dintr-o localitate din Arad a murit carbonizat în timp ce a dormit. Vecinii au văzut târziu incendiul (GALERIE FOTO)

De în Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Foto: ISU Arad

În dimineața zilei de joi, în data de 16.05.2019, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit în localitatea Șiria cu două autospeciale de stingere, un ofițer și 12 subofițeri, fiind sprijiniți de SVSU Șiria cu două autospeciale de stingere a unui incendiu ce a izbucnit la o locuință.

În momentul în care au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la îngreaga casă, compusă de două camere, deoarece flăcările nu au fost văzute de vecini decât după câteva zeci de minute.

După aproximativ o oră de intervenție, pompierii au găsit în interior o victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore. Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor este un scurtcircuit la tabloul electric deoarece era improvizat cu o sârmă.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate