UPDATE/ Accident pe DN7. Trafic blocat după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat într-un TIR

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Vâlcea, pe DN 7, la kilometrul 202, în zona Parcului Naţional Cozia, a avut loc un accident rutier, fără victime, în care şoferul unui autoturism care conducea cu viteză a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autocamion.

În urma unei defecţiuni, acesta a ajuns cu partea din faţă într-un şanţ, iar semiremorca acestuia a rămas imobilizată pe carosabil, blocând astfel sensul de mers Sibiu – Vâlcea.

Potrivit sursei citate, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind ridicate pe ambele sensuri de mers.

UpdateCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 7 în jurul orei 18.00, la kilometrul 202, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. În zonă s-au format coloane lungi de autoturisme, pe ambele sensuri de mers.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate