Festivalul Berii din Arad și distrugerea Parcului Eminescu (FOTO)

De în Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Mânie, începând cu ora 14.00, va începe mult așteptatul festival al berii, organizat an de an în municipiul Arad, iar comercianții au început pregătirile.

Odată cu începerea pregătirilor, au inceput să apară și incidente, precum distrugerea gazonului din Parcul Eminescu. Șoferul unei firme din Arad, care a intrat în Parcul Eminescu pentru amplasarea unei gherete, a ignorat spațiul verde, trecând cu mașina peste el, lăsând urme adânci în pământ.

Șoferul a fost sancționat contravențional cu suma de 1501 de lei de către agenții Poliției Locale din Arad, iar la fața locului a intervenit și Gospodărirea Comunală pentru reamenajarea gazonului.

„Un conducãtor auto cu numele L.V.C., cu un autoturism marca Peugeot de culoare gri, îmatriculat în Arad, care tracta o remorcã de culoare verde, nu a pãstrat integritatea spaţiului verde din Parcul Eminescu. A distus zona verde tranzitând cu autoturismul şi remorca. Bărbatul a fost sancționat la H.C.L.M. 162/2006 cu suma de 1501 lei, cu jumãtate mai mult din minimul amenzii de 750.50 lei“, au precizat reprezentanții Poliției Locale din Arad.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate