Accident GRAV în regiunea de vest a țării. O mamă și fiica ei de 5 ani, CĂLCATE de o betonieră

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

Accident grav în Satu Mare, acolo unde o mamă și fetița ei de 5 ani au fost călcate de o betonieră, astăzi, în jurul orei 14, potrivit observator.tv.

Potrivit sursei citate,femeia și fetița au traversat printr-un loc nepermis, iar șoferul betonierei nu a mai putut evita impactul. Se pare că fetița a ieșit singură de sub roțile betonierei, având doar o rană la un picior. 

Autoritățile au declarat că șoferul în vârstă de 63 de ani nu băuse nimic, rezultatul testului de alcoolemie fiind negativ. Deși fetița a reușit să scape mai repede de sub roțile betonierei, situația mamei ei a fost cu totul alta. Aceasta a rămas prinsă dedesubt și a fost nevoie de intervenția pompierilor și a celor de la SMURD pentru a fi scoasă de acolo. 

Din fericire, ambele victime sunt c onștiente. Atât mamei, cât și fiicei ei, li s-a acordat primul ajutor la fața locului, apoi au fost transportate la spital.Accidentul a avut loc în jurul orei 12,  în localitatea Lazuri.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate