ULAL ARAD – Membră a Ligii Habitat Casa Plus, organizează curs de administrator de condominii

De în Comunicate de presă Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Înscrierile la cursul de administrator de condominii se pot face de Luni până Vineri, între orele 9:30 şi 16:00, la sediul din Arad, str. George Cosbuc, nr. 33.

Participarea la curs va fi posibilă în ordinea înregistrării cererilor de înscriere, grupa va fi constituita în funcție de capacitatea sălii de curs; cursul se adresează persoanelor care doresc, să desfaşoare astfel de activităţi (actuali administratori de imobile, proprietari de apartamente, tinerilor, pensionarilor etc.)

Se pot inscrie conform Standardului, persoanele cu nivelul de învatamant general obligatoriu.

Documente necesare înscrierii:
•  copie buletin/carte de identitate;
•  copie certificat de nastere;
•  copie certificat de casatorie, daca este cazul;
•  copie diploma studii medii sau studii superioare
•  copie certificat de participare sau absolvire a unui curs de pregatire/perfectionare/formare  profesională a persoanele care au absolvit un astfel de curs anterior intrării în vigoare a noii legi.
•  copie atestat de administrator de imobile (dacă este cazul) 
•  formular de inscriere (se completează la înscriere)

Modalitatea de verificare finală a cunoștințelor dobandite, costurile cursului, cât şi alte aspecte necesare pentru absolvirea cursului de calificare profesională şi de obţinere în final a certificatului de calificare profesională în profesia sau ocupaţia de „ADMINISTRATOR DE CONDOMINII”, conform cu prevederile noii legi a Legii nr. 196/2018, le puteti primi la telefon 0257/285053 și sediul Uniunii.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația/persoana publică emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate