UPDATE/ Victime după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o zonă montană din România

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

Este stare de alertă în unitățile MAI din județul Buzău. Un bărbat din zona Nehoiu a sunat la 112 și a anunțat că a văzut un avion de mici dimensiuni, prăbușindu-se într-o zonă greu accesibilă din localitate, anunță presa locală, citată de realitatea.net.

Ambulanțe și echipaje de la nivelul tuturor unităților MAI – poliție, ISU, jandarmerie – au pornit către locul indicat. Zona în care ar fi căzut aparatul de zbor este foarte îndepărtată, accesul în zonă fiind de asemenea anevoios.

Titlu inițial: Stare de alertă într-un județ! Un bărbat a văzut un avion în timp ce se prăbușea. Poliția, ISU și jandarmeria au pornit spre locul indicat

UPDATE 16.40. Potrivit Realitatea TV, în accidentul aviatic au murit două persoane, autorirațile au confirmat decesul acestora. Zona prăbușirii aparatului de zbor este o zonă greu accesibilă, o zonă montană, iar persoana care a sunat la 112 precizează că a auzit un zgomot puternic, dar la o distanță considerabilă. 

 
 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate