Incredibil! Elevi din Arad, obligați să circule printre mașini (GALERIE FOTO)

De în Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Captură postare

Cristina, o arădeancă, semnala azi dimineață, pe rețeaua socială Facebook. că elevii care se îndreptau sau plecau de la Liceul Național de Informatică au fost obligați să meargă printre mașini, pe Calea Iuliu Maniu din municipiul Arad.

Totul s-a întâmplat din cauza ploii și a lipsei unui sistem de scurgere al apei pluviale, lângă Polivalentă. De asemenea, Cristina a afirmat că porțiunea unde s-a așezat apa a fost asfaltată anul trecut:

„TROTUARUL de la POLIVALENTĂ către ŞCOALA GEN.NR 5.(în faţă la uzina electica).Pietonii OBLIGAŢI SĂ CIRCULE PE ŞOSEA CONTRA MAŞINILOR,CARE VIN CU VITEZĂ. Aşa trebuie să circule, cel puţin de două ori pe zi bunicii, părinţi şi copii care sunt însoţiţi de aceştia, catre-şi de la la şcoală. Cei care sunt bătrâni, bolnavi nici nu pot urca-cobori ,aceasta bordură. Degeaba s-a asfaltat trotuarul anul trecut, în acest loc tot timpul se umple trotuarul cu o baltă imensă care acoperă,porţiune foarte mare din trotuar şi suntem obligaţi să circulăm în pericol printre maşini pe şosea“, a scris arădeanca pe Facebook.

 
 
 

1
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
cel mai nou cel mai vechi cel mai votat
Notificarea de la
Marius
Guest
Marius

De ani de zile acolo este o balta „traditionala”. Asteptam macar niste pontoane, apoi popularea cu pesti.

Postări recomandate