Cetăţean român fără permis de conducere, depistat de polițiștii de frontieră la volanul unui autoturism

De în Comunicate de presă Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta – I.T.P.F Oradea au depistat în trafic un cetăţean român care se afla la volanul unui autoturism, deşi nu avea permis de conducere.

În data de 14.05.2019, în jurul orei 23.45, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Salonta, județul Bihor, pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, a procedat la oprirea în trafic, în localitatea Tăut, a unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român A.C., în vârstă de 28 de ani.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte permisul de conducere și documentele autoturismului. Acesta a prezentat doar certificatul de înmatriculare, motiv pentru care a fost dus la sediul P.F. pentru cercetări.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că persoana în cauză nu deține permis de conducere și nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația/persoana publică emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate