Prinși în flagrant în timp ce furau dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad

De în Comunicate de presă Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ @ pixabay

Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează doi bărbați pentru furt din supermarket, potrivit unui buletin de presă al IPJ Arad.

Ieri seară, polițiștii au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 19 ani și un bărbat de 48 de ani, ambii din Arad, care au sustras bunuri, în valoare de aproximativ 660 de lei, dintr-un supermarket, situat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiștii, cei în cauză fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația/persoana publică emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate