Nevoie de sânge pentru a salva viața unui tată. Este internat într-un spital din vestul țării împreună cu soția și copiii săi

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine de la accident

Una dintre cele patru victime care au supravieţuit accidentului produs joia trecută la Tileagd, soldat cu moartea şoferului de BMW care l-a provocat, are nevoie de sânge grupa 0 RH negativ, după cum a anunţat Centrul de transfuzii sanguine Oradea.

Este vorba despre Florian Cornel Albuţ, un orădean de 50 de ani, rănit grav în urma accidentului, care a suferit deja mai multe intervenţii chirurgicale. Soţia şi cei doi copii ai acestuia sunt internaţi de asemenea în spital, după ce cu toţii s-au aflat în dubiţa în care a intrat frontal şoferul de BMW.

„Este nevoie de sânge grupa 0 Rh negativ donat pentru Albuţ Florian Cornel, internat pe secţia de terapie Intensivă la Spitalul Judeţean Oradea. Nume doctor Drăghicioiu Horia. Programul Centrului de transfuzie din Oradea este de luni până vineri, între orele 7:30-11:30”, se precizează în anunţ.

Sursa: banatulazi.ro

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate