VIDEO/Halat cu suflet- o lansare de carte cu mare fast, surprize și îmbrățisări. Evenimentul inedit a avut loc la Spitalul Județean din Arad

De în Educație Lifestyle Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Astăzi, 8 mai 2019, începând cu ora 12, într-un salon al secției clinice de Ortopedie amenajat cu mare fast, a avut loc lansarea cărții „Halat cu suflet”- autor Mihaela Livia Popa.

Locația din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad nu a fost aleasă la întâmplare. Scriitoarea, în urmă cu 101 zile, a suferit un accident și a fost spitalizată, pentru 12 zile, în cadrul secției de Ortopedie, fiind supusă, în acea perioadă, unor intervenții chirurgicale la cot.

Fractura cominutivă cu deplasare 1/3 sup cubitus s-a vindecat, dar, pe perioada spitalizării, Mihaela a trăit experiențe inedite și a legat relații frumoase cu cadrele medicale, toate acestea ducând la idei demne de a fi așternute pe hârtie și „bune de tipar”. Astfel, a fost lansată cea de-a noua carte a scriitoarei, iar una dintre persoanele dragi, care-a încurajat-o și sprijinit-o în acest sens, a fost sora ei, Doina Rainescu, pe care Mihaela Livia Popa o cosideră, de fapt, ca fiind o a doua mamă (n.r. mama celor două surori este decedată).

La eveniment au fost prezente atât cadre medicale, reprezentanți ai Consiliului Județean Arad și ai conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, oameni pasionați de cultură, dar și prieteni ai Mihaelei, unii veniți chiar din alte orașe pentru a-i fi alături.

Te invit să afli mai multe despre acest eveniment minunat urmărind video-ul de mai jos: 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate