Arădeanul Dennis Man, jucătorul decisiv pentru FCSB

De în Naționale Sport Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Foto: FCSB

FCSB menține suspansul pe finalul sezonului, după ce a obținut o nouă victorie împotriva celor de la CS Universitatea Craiova, 2-0, grație golurilor reușite de Florin Tănase și Dennis Man.

Roș-albaștrii au deschis scorul în minutul 34, dintr-o lovitură de pedeapsă executată impecabil de Florin Tănase, după ce Isaac Donkor l-a faultat dur pe Florinel Coman în propriul careu. Dennis Man a închis tabela în minutul 90+5, după ce, în prealabil, ratase trei ocazii uriașe de a înscrie.

După acest succes, FCSB așteaptă un rezultat favorabil în partida de luni seară, dintre Astra Giurgiu și CFR Cluj, pentru a spera încă la câștigarea titlului. Pentru roș-albaștri urmează meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, a cărui dată exactă nu a fost stabilită încă.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația/persoana publică emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.
 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate