Focuri de armă în vestul țării după ce un tânăr a refuzat să oprească la semnele unui polițist

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagien cu rol ilustrativ

Mai multe echipaje de poliție s-au mobilizat, în noaptea de marți spre miercuri, pe străzile Timișoarei, pentru a prinde un șofer care a refuzat să oprească la semnalele unui polițist.

Urmărirea a început pe Calea Dorobanților când polițistul a vrut să oprească o mașină cu numere provizorii. Imediat, echipajul a plecat pe urmele lui și a solicitat întăriri, fiind mobilizate încă șapte mașini de Poliție. A urmat o cursă pe mai multe artere din Timișoara, care a durat aproximativ o oră, polițiștii fiind nevoiți să tragă, în total, 30 de focuri de armă, majoritatea în plan vertical, dar o parte au lovit și mașina.

Cursa s-a terminat pe Calea Bogdăneștilor, după ce mașina, care avea cauciucurile din stânga și dreapta față lovite de gloanțe, a fost acroșată de un echipaj de Poliție. Polițiștii l-au mobilizat pe șofer, iar în urma testării, a reieșit că nu a consumat băuturi alcoolice. Însă, oamenii legii au descoperit că șoferul, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Timișoara, nu avea permis de conducere. Pe numele bărbatului urmează să se întocmească un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Sursa: stiripesurse.ro

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate