Caz șocant în vestul țării! Un copil a rămas orfan de mamă la doar 6 ore după ce a venit pe lume. Familia îndurerată acuză doctorul de malpraxis

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

O mămică a murit la 6 ore după ce a adus pe lume primul copil, printr-o operație de cezariană, într-un spital din Reșița. Familia îndurerată acuză doctorul care s-a ocupat de femeie, de malpraxis și cere să se facă dreptate.

Pacienta de 32 de ani a ajuns la spital la începutul săptămânii trecute cu stări de rău, tuse, dureri de cap și febră foarte mare. În 3 zile starea mămicii s-a agravat, iar pe 29 martie a fost mutată în secția ATI din cauza faptului că respira tot mai greu.

La doar o zi distanță, femeia a intrat în travaliu și a născut prin cezariană, asistată de medicul de gardă de la secția de Ginecologie, și nu de medicul ei. Timp de 6 ore, femeia a avut mai multe stopuri respiratorii, iar starea ei de sănătate nu părea a fi una tocmai bună, motiv pentru care femeia a și încetat din viață, fără a fi tratată corespunzător în astfel de situații, potrivit a1.ro.

„Soția mea a intrat în spital cu o simplă răceală. Consider că nu i s-a acordat atenţie suficientă. Din 26 martie de când a intrat în spital, de abia în 30 martie, medicii care erau de gardă şi-au făcut datoria şi au reuşit să-l salveze pe copil însă, din păcate soţia mea nu a mai rezistat şi a decedat. Radiografia pulmonară care i-a fost făcută arăta că avea un plămân varză şi celălalt mai era un sfert din el şi nu mai putea să mai respire şi de urgenţă i-au făcut cezariană doctorii care au fost de gardă. Eu nu dau vina pe nimeni ci aşteptăm să se facă dreptate, nu doresc să spun niciun nume”, a transmis soţul tinerei decedate, Rafael Lupu, potrivit radioresita.ro.

 
 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate