Prognoza METEO pentru luna Aprilie. Cum va fi vremea de Paște

De în Meteo Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

PROGNOZA METEO APRILIE.  Săptămâna 01.04.2019 – 08.04.2019

Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice și la munte, iar în rest
temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul teritoriului.

PROGNOZA METEO APRILIE. Săptămâna 08.04.2019 – 15.04.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

PROGNOZA METEO APRILIE. Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent local în regiunile sudice dar și a unui ușor deficit în nord-vestul teritoriului.

PROGNOZA METEO APRILIE. Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului și în general apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Tag-uri:

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate