• Încep lucrările de reabilitare la „Ghiba Birta”
  • Un arădean de 21 de ani și-a lovit mama din cauza unor neînțelegeri
  • Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Informatică şi Inginerie a UVVG Arad, Cristian Haiduc: „Şansele de angajare, după absolvire, sunt foarte mari”
  • Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident grav. A fost transportat de urgență la spital
  • Ministrul Carmen Dan a demisionat: „Plec cu fruntea sus. Mi-am depus mandatul”
  • Cetăţean român depistat la volan cu permis de conducere ucrainean fals
  • Urmărit general, depistat la Nădlac
  • Sesiuni de prezentare în școlile din Arad privind ariile naturale protejate
  • Un bărbat din Pecica s-a enervat pe aparatul de „păcănele“ și l-a distrus cu un topor (FOTO)
  • Ziua Națională a Contabilului Român, sărbătorită și la Arad (VIDEO)
  • Risipă pe banii arădenilor! Lumina aprinsă, pe străzi, în timpul zilei (VIDEO)
  • Festivalul Românilor de Pretutindeni, la Arad (GALERIE FOTO + VIDEO)
  • VIDEO/ Momente incredibile surprinse pe o autostradă. A „plouat“ cu bani
  • Optsprezece cetăţeni străini, ascunşi într-un automarfar, descoperiți la Nădlac
  • George, un tânăr de 18 ani s-a SINUCIS după ce s-a certat cu părinții. Acesta a picat BAC-ul
  • Acțiuni cu caracter preventiv în toate centrele și casele de tip familial din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad
  • Răzvan Cadar: „Dublăm locurile de lectură din parcurile arădene”
  • Autoritățile din vestul țării în ALERTĂ: a evadat un deținut. L-ați văzut?
  • Un tânăr de 20 de ani din Satu Mare a murit pe loc după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren
  • Consiliul Județean Arad pledează pentru finanțarea Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii în 2021, parteneră cu Aradul
  • REȚETĂ: Supă de ceapă

    De în Artă culinară Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare:

    • 230 grame ceapă;
    • 1 pahar ulei de măsline;
    • 100 grame costiță afumată;
    • 1 linguriță scorțișoară pisată;
    • 1 frunză de dafin;
    • 1 crenguță de cimbru;
    • 4 gălbenușuri; 
    • 1 litru de supă de carne;
    • un cățel de usturoi;
    • crutoane, sare și piper- după gust.

    Mod de preparare: Ceapa se taie peștișori și se aurește în ulei, la foc mic. Se adaugă costița tăiată în cuburi, sarea, piperul și celelalte mirodenii. Peste toate acestea se toarnă supa de carne. Se lasă să fiarbă încet, aproximativ 25 de minute. Se bat bine gălbenușurile, se toarnă încetul cu încetul în supă și se servește cu crutoane de pâine prăjită care, în prealabil, au fost frecate cu un cățel de usturoi.

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate