Poz(n)a Zilei: Jurnalistul arădean Basil Mureșan, la UPU

De în Locale Poz(n)a zilei Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Deși titlul s-ar putea să îmbucure câțiva „hateri”, colegul nostru de breaslă de la Contrapunct.eu, Basil Mureșan, este teafăr și nevătămat. Este adevărat c-a trecut astăzi pe la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Arad, dar nu pentru o afecțiune atât de gravă cum și-ar dori cei deranjați de pamfleturile și editorialele pentru care acesta a devenit faimos în urbe.

Astăzi, în incinta Spitalului Clinic Județean Arad, a avut loc o conferință de presă cu privire la extinderea imobilului UPU și achiziționarea unor aparaturi performante, având ca scop principal reducerea timpului de așteptare a pacienților, cât și diagnosticarea cât mai rapidă a acestora. După conferința propriu-zisă, colegul nostru, care avusese parte de un mic incident în cursul dimineții, a fost preluat un cadru medical, administrându-i-se un antiinflamator. În prezent, pacientul este într-o stare perfectă….de scris! Păzea!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate