Prinși cu bunuri furate în autoturism. Bărbații le-ar fi sustras dintr-un magazin din Sebiș

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii orașului Ineu cercetează doi bărbați pentru furt. În cadrul unei acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G. 195/2002, polițiștii au oprit ieri, în trafic, un autoturism care se deplasa pe raza localității Ineu, în care se găseau doi bărbați,  de 54 de ani și 31 de ani. În urma controlului autoturismului au fost depistate mai multe bunuri, respectiv ciocolată și fructe kiwi, pe care cei doi le-ar fi sustras din incinta unui magazin de pe raza orașului Sebiș.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi ar mai fi sustras, în data de 31 ianuarie a.c., mai multe conserve de pește din incinta unui magazin de pe raza localității Ineu.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt, fiind continuată documentarea activității infracționale a acestora.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate