Un CIOBAN din România a primit acasă nota de plată de la un bordel din Germania: Soția sa a avut un șoc cand a deschis plicul

De în Monden Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ @ wikipedia.org

Un cioban în vârstă de 70 de ani s-a trezit acasă cu nota de plată de la un club erotic BDSM din Germania. Nevasta acestuia a a avut un șoc atunci când a înţeles despre ce e vorba, mai ales că bărbatul a fost obligat să se prezinte la tribunal, scrie stirilekanald.ro.

Patroana unui club erotic din Bavaria a căutat timp de peste un an un client român care nu i-a achitat nota de plată, în valoare de 1451,80 de euro. Femeia avea numele bărbatului şi îl văzuse într-o imagine live pe telefon, pe whatsapp, atunci când bărbatul făcuse programarea. Pentru că bărbatul nu s-a mai prezentat la club, patroana acestuia a început să-l caute.

A descoperit pe internet că numele pe care îl căuta era al unui cioban român care făcea afaceri cu o asociaţie de crescători de ovine din Bavaria. A mers la asociaţie, apoi la consulatul român de la Munchen şi cu un ordin de la instanţă a obţinut adresa de acasă din România a ciobanului, relatează sursa citată.

Bătrânul a refuzat să plătească, așa că a fost somat de un tribunal din Munchen să se prezinte la proces, iar dacă nu se prezenta ar fi fost adus de polițiști. Ciobanul a fost nevoit să plătească drumul până în Germania ca să ajungă față în față cu patroana clubului.

Când s-au întâlnit, aceasta a realizat că fusese păcălită, deoarece bărbatul care a ajuns la tribunal nu era cel care făcuse rezervarea. În cele din urmă, patroana clubului a fost obligată de instanță să își ceară scuze ciobanului român și să îi plătească 300 de euro daune morale și cheltuielile de transport din România în Germania.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate