Un român plecat în străinătate ca să facă BANI pentru CĂSĂTORIE, UCIS cu sălbăticie la o petrecere. Mărturia CUTREMURĂTOARE a iubitei sale (GALERIE FOTO)

De în Internaționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Un român de 34 de ani, care lucra ca bodyguard la un local din Londra, a fost înjunghiat mortal în noaptea de Revelion, în urma unei încăierări, scrie stirileprotv.ro.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, la ora 5.30 AM, în timp ce românul și alți doi colegi ai săi încercau să oprească un grup de bărbați să intre într-o clădire unde avea loc o petrecere de Anul Nou, relatează Sky News, citați de stirileprotv.ro. Potrivit sursei citate, Tudor S. a încercat să-și apere colegii atacați de bărbații care voiau să intre în clădirea de pe bulevardul Park Lane.

”Nu pot să mă gândesc la el la trecut. Urma să fie soțul meu. Nu pot explica în cuvinte cât sufăr. Era un bărbat bun. Eram fericitiți și plănuiam să avem copii împreună”, a spus tânăra.

„Incidentul s-a petrecut în afara unui local unde se ținea o petrecere privată. Mai mulți martori ne-au dat informații, iar mulți au și filmat atacul cu telefoanele mobile. Decedatul și ceilalți doi bărbați lucrau ca bodyguarzi la petrecere. Femeia a fost atacată în timp ce ajuta angajații să țină închise ușile”, a declarat inspectorul Andy Partridge, de la Poliția Metropolitană.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate