Octogenar ARĂDEAN cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Un alt bărbat de 51 de ani, prins în timp ce comercializa articole pirotehnice

De în Comunicate de presă Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase împreună cu poliţiştii oraşului Ineu cercetează un bărbat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

La data de 31 decembrie 2018, poliţiştii au depistat pe un fond de vânătoare din judeţul Arad, un bărbat de 89 de ani, din Şicula, care avea asupra sa o armă de vânătoare confecţionată artizanal şi 9 cartuşe calibrul 16 mm cu capsa nepercutata.

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii provenienţei cartuşelor, bărbatul fiind cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

***Comercializa fără drept în Santana articole pirotehnice

​Poliţiştii oraşului Sântana au depistat un bărbat care comercializa fără drept articile pirotehnice. ​La data de 31 decembrie 2018, poliţiştii au depistat pe raza localităţii Sântana, în faţa unui supermarket, un bărbat de 51 de ani, în timp ce oferea spre comercializare 109 articole pirotehnice, fără a fi autorizat.

​Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost indisponibilizata în vederea confiscării. ​Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni pirotehice fără drept.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate