Un bărbat din Alba a comercializat brazi cu documente false în Curtici

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Polițiștii orașului Curtici cercetează un bărbat pentru fals în înscrisuri și uz de fals. Polițiștii au depistat ieri, într-o piață de pe raza localității Curtici, un bărbat de 45 de ani, din județul Alba, care oferea spre comercializare 155 brazi de Crăciun. În urma verificărilor documentelor legale, s-a constatat că acestea nu sunt conforme, existând suspiciunea că ar fi fost falsificate.

Brazii comercializați, în valoare de aproximativ 4.350 de lei, precum și documentele în cauză au fost indispinibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate