Alertă la un sediu PSD! A fost incendiat de PERSOANE NECUNOSCUTE. Ce spune liderul organizației

De în Comunicate de presă Naționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ @ Facebook

PSD Cluj a depus, joi, 20 decembrie 2018, o plângere la Poliție reclamând faptul că persoane necunoscute au dat foc scărilor care duc spre sediul filialei județene din Cluj-Napoca și la anexele sediului, fiind vorba despre „anarhism curat”, potrivit liderului organizației citat de Mediafax.

Președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că în alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste.

„La începutul anului, un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După un an, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile. În noaptea trecută, într-o manieră similară, dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările spre sediul PSD Cluj şi la anexele sediului PSD Cluj. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste. Am depus plângere la Poliție”, a spus Nasra.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate