Proteste MASIVE, anunțate în toată ROMÂNIA. La ce SĂ TE AȘTEPȚI

De în Locale Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Protestele susținute de „vestele galbene” împotriva scumpirii carburanților, dar și a politicilor conduse de Guvernele mai multor țări din Europa în domeniul taxării şi scăderii puterii de cumpărare, au încurajat inițierea unei mișcări similare în țara noastră.

În acest sens, românii au creat mai multe evenimente pe Facebook prin care anunță proteste masive în toată țara.  Mai mult, de câteva săptămâni încoace, la București, cetățenii, nemulțumiți de semnarea pactului de migrație, au început să iasă în stradă. Manifestanții au scandat lozinci împotriva Pactului pentru Migrație, dar și împotriva refugiaților aflați deja în România. Manifestații similare au avut loc și în Ungaria, la Budapesta.

Un protest asemănător a avut loc săptămâna trecută și la Arad, în fața Prefecturii, acesta fiind inițiat de Noua Dreaptă. Vezi VIDEO AICI.

Din câte se pare, în următoarea perioadă, se anunță și alte proteste. Mai multe organizații au recunoscut că există mobilizări în acest sens, românii fiind doritori să-și exprime nemulțumirea împotriva amnistiei și grațierii, dar și asupra altor decizii luate de actualul Guvern: 

„Astăzi se împlinesc 29 de ani de când la Timişoara s-a auzit pentru prima dată „Jos comunismul!”. Acum 29 de ani oamenii ieșeau împotriva unui regim dictatorial sinistru, odios, criminal, unul care pe lângă crimele comise împotriva oponenții săi a mai comis o crimă, înfometarea unei întregi naţiuni, aducerea ei în stadiul unei populații zombi, populație de supraviețuitori. Acum 29 de ani părinții mei muşcau țărână în parcul de lângă Poștă, acum Parcul Eroilor, pentru nu fi împușcați. Acum 29 de ani plângeam întins în vană de teamă să nu fiu împușcat…“, au ținut să sublinieze inițiatorii prostestului împotriva amnistiei și grațierii, mișcarea urmând să aibă loc la data de 22 decembrie 2018, la Brașov.

„Jos cu toată clica politică coruptă şi mafioasă care a condus, vîndut şi furat România de după 89 şi pînă azi! România te iubim, pentru tine noi murim! Unica soluție, încă o Revoluție!“, afirmă organizatorii evenimentului „Unica soluție, încă o Revoluție!“, scandează organizatorii unui alt protest anunțat în București.

„Regimul Dragnea s-a radicalizat definitiv: este cel mai anti-european regim activ acum în Europa. E o datorie să îi rezistăm – pentru a salva destinul european al României. Prin urmare, sâmbătă seara, în 22 decembrie, ne vom aduna în Zona liberă de corupție, lângă Piața Mare din Sibiu, pentru a protesta împotriva acestui regim malign. Au murit oameni acolo, acum 29 de ani, pentru ca România să devină europeană. Avem, față de ei și față de copiii noștri, datoria să le continuăm lupta“, scriu membrii comunității „Vă vedem din Sibiu”.

1
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
cel mai nou cel mai vechi cel mai votat
Notificarea de la
trackback

[…] Proteste MASIVE, anunțate în toată ROMÂNIA. La ce SĂ TE AȘTEPȚI […]

Postări recomandate