Circulați PREVENTIV, în condiții de iarnă! Vezi recomandările polițiștilor arădeni pentru șoferi

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Polițiștii I.P.J. Arad recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie, să adapteze permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere și să conducă preventiv. 

Circulați cu atenție sporită și adaptați permanent viteza la condiţiile meteo-rutiere, atunci când sunteți în zone afectate de condițiile meteo. 

Utilizaţi luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru toate categoriile de drumuri.

Păstraţi o distanţă mai mare faţă de autovehiculele care circulă în faţă şi evitaţi acţionarea bruscă a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare ale autovehiculului. 

Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare. Totodată, evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

În cazul rămânerii în pană, poziționați triunghiurile de presemnalizare la o distanţă mai mare de autovehicul decât în condiţii normale.

Asigurați-vă că aveți o cantitate de combustibil mai mare decât cea necesară ajungerii la destinație.

Respectați indicațiile polițiștilor aflați în trafic cu privire la evitarea anumitor porțiuni de drum.

Înainte de a porni la drum, interesaţi-vă cu privire la condiţiile meteo-rutiere existente pe traseul pe care urmează să îl parcurgeţi.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate