O firmă de salubritate din Deva a acționat în Arad pentru deszăpezirea orașului (FOTO)

De în Comunicate de presă Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate în această seară, utilajele operatorului de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.Salubritatea SA Deva, a acţionat începând cu ora 19.00 cu 7 utilaje specializate pentru împrăştiat material antiderapant.

S-a acționat cu prioritate pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii. Nu mai puţin de 150 de tone de material antiderapant a fost împrăştiat până în jurul orei 23.00. Intervenţiile vor continua pe tot parcursul nopţii, când, în măsura posibilităţilor, se va interveni şi pe străzile asfaltate cu acces spre locuinţe. În cazul în care precipitaţiile vor continua, iar stratul de zăpada acumulat pe carosabil va ajunge şi chiar depăşi  5 cm, operatorul de salubritate va intra într-o nouă fază a planului de intervenţie.

În cazul în care este absolut necesar să conduceţi în următoarele ore, manifestaţi prudenţă sporită şi adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum.  Asiguraţi-vă că aveţi autoturismele echipate corespunzător.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia Românie.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate