NEWS ALERT:  Reprezentanții Aeroportului Timișoara au anunțat întârzieri

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Reprezentanții aeroportului au luat decizia de a suspenda traficul între orele 8.20 și 10.00 pentru realizarea lucrărilor de dezăpezire la pistă, platformă (zona de parcare aeronave) și căile de rulare, astfel încât decolările și aterizările să se realizeze în siguranță. S-au făcut intervenții în ciuda ninsorii constante, astfel încât aeronavele să poată decola și ateriza. Suplimentar, înainte de decolare, toate aeronavele sunt degivrate pentru înlăturarea zăpezii depusă pe fuselaj.

Codul Portocaliu de ninsori abundente și viscol este valabil până mâine, 16 decembrie, ora 18.00”, au mai ținut să precizeze reprezențanții aeroportului. 

 Deocamdată, traficul la Aeroportul Timișoara este deschis, însă funcționează în condiții de iarnă și este posibil ca mai multe curse să înregistreze întârzieri în cursul zilei.

***

În cursul serii de 14 spre 15 decembrie, două curse care ar fi trebuit să ajungă de la București Otopeni au fost deviate și au revenit pe Otopeni, din cauza căderilor de zăpată înregistrate deja de aseară.

În cursul noptii de 14 spre 15 decembrie, cât și în cursul zilei de sâmbătă,  angajatii aeroportului au intervenit permanent cu utilaje pentru deszapezire însă, așa cum a fost emisă și avertizarea de cod portocaliu valabilă și pentru județul Timiș, au căzut ninsori abundente cu depuneri semnificative de zăpadă care au afectat traficul aerian

Foto: Facebook

Foto reprezentativa: rol ilustrativ

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate