CJA: „Prima zăpadă din această iarnă a găsit utilajele de deszăpezire pe traseu, pe drumurile județene”

De în Uncategorized share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Consiliul Judeţean Arad informează că prima zăpadă din această iarnă a găsit utilajele de deszăpezire pe traseu, pe drumurile județene.

La nivelul Consiliului Judeţean s-a format un Comandament de Iarnă, care a urmărit deszăpezirea pe toate tronsoanele de drum județean, începând cu seara zilei de vineri.

Șase echipaje ale Consiliului Judeţean verifică permanent pe traseu situația deszăpezirii. Intervenția a început cu 31 de utilaje, care la nevoie vor fi suplimentate.

În această după-amiază, înainte de lăsarea întunericului, dorim aplicarea unui nou strat de material antiderapant, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică am programat alte două ture de intervenţii, în tot județul. În continuare vă rugăm să rulați cu grijă și să adaptați viteza la condițiile meteorologice, pentru evitarea oricărui pericol! Vă dorim călătorie sigură!”, au declarat reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, potrivit unei informări de presă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate