Aradul văzut de Noua DREAPTĂ: „30.000 de abonați privesc cu îngrijorare atât la prețul facturii, cât și la cele doua CET-uri“

De în Comunicate de presă Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Tudor Ionescu și Angel Popescu

Angel Popescu, președintele filialei Arad a Noii Drepte, a transmis un comunicat de presă în care reliefează modul în care este privit  Aradul, la 100 de ani de la Marea Unire, de un partid relativ nou înființat. Acesta afirmă că scopul nu este acela de a căuta vinovați, ci ca arădenii să cunoască adevărul, să știe la ce nivel se află orașul.

„Scopul acestui bilanț nu este de a găsi vinovați, nu pornim în demersul nostrum cu idei preconcepute, ci vrem ca arădenii să cunoască ADEVĂRUL, să știe unde ne situăm, la ce nivel este orașul , acum la 100 de ani de la Marea Unire. Suntem noi, Partidul Noua Dreaptă , un partid realist, bazat pe morala creștin ortodoxă, iar cunoașterea ADEVĂRULUI ne face LIBERI, iar libertatea este o valoare fundamental câștigată cu sânge în 1989. De aceea trebuie să știu ADEVĂRUL despre ARAD“, a declarat Angel Popescu, președintele filialei Arad.

„Azi voi aborda pe scurt situația de la CET-ARAD. Fac acest demers pentru că e iarnă și azi 15 decembrie a venit și prima zăpadă și toată lumea, adică peste 30.000 de abonați, privesc cu îngrijorare, atât la prețul facturii, cât și la cele doua CET-uri aflate în subordinea Primăriei Arad. În prezent vorbim de datorii istorice cumulate în mai mult de 3 ani, în valoare de peste 100 milioane lei. Datoriile sunt către CFR Marfă, cca 13 milioane și 37 milioane penalități. Ne întrebăm, cum e posibil ca o conducere responsabilă, a Primăriei Arad cu specialiști, cu CLM ARAD, cu oameni inteligenți, să ajungă in astfel de situație DRAMATICĂ ? Spun cei din Primăria Arad că, Guvernul României, în ultimii 6 ani, nu a alocat nici o subvenție pentru CET-urile din Arad. Dar ne întrebăm noi, cum să dea Guvernul României, când Primăria Arad are EXCEDENT BUGETAR“, a mai adăugat Angel Popescu.

„Guvernul României ar încălca legea dacă ar da. Pentru că avem proiecte ce se amână de la un an la altul, și pentru că ne administrăm prost. Și atunci cine-I vinovat ? De ce CLM ARAD e obligat să dea subvenții la CET ? ! Adică cetățenii Aradului prin taxe și impozite sponsorizează gaura neagră a proastei administrații a Aradului. Dar până când arădenii vor fi fraierii acestei administrații ? Până cănd vom mai permite asemenea nereguli ? ! Arădenii tebuie să știe că în GAURA NEAGRĂ ( cele 2 CET-uri ) de la aceste doua societăți s-au scurs două bugete ale Aradului în doar 10 ani, adică aproape 250 milioane de Euro. Și atunci noi cei de la Noua Dreaptă zicem să audă toată Primăria Arad și toată conducerea CET-ului, gata cu bătaia de joc, plecați din funcții dacă sunteși incompetenți. Nu se poate să nu avem soluții…fără voi. Angel Popescu Noua Dreaptă, a conchis președintele filialei din Arad.

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate