S-a STABILIT! Cine îi va decide soarta lui Liviu Dragnea

De în Naționale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Dosarul angajărilor fictive, în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanță la trei ani și șase luni de închisoare, va fi judecat de Completul 2.

Completul 1 penal, format din Simona Cristina Neniţă, Iulian Dragomir, Constantin Epure, Marius Foitoş, Ionuţ Matei, va judeca dosarul lui Victor Ponta şi cel al lui Viorel Hrebenciuc.

Completul 2 penal, format din Simona Daniela Encean, Tatiana Lucia Rog, Alexandra Iuliana Rus, Luciana Mera, Rodica Aida Popa, va judeca dosarul şefului PSD, Liviu Dragnea, şi pe cel al Alinei Bica, în prezent aflată-n detenţie, alături de Elena Udrea, în Costa Rica, notează EVZ.ro.

De asemenea, au mai fost desemnate și completurile de 5 judecători în materie civilă. La finalul tragerii la sorți, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, a precizat că bilele folosite provin din Franța pentru că cele oferite de furnizorii români nu erau în conformitate cu hotărârea Consiliului Suprem al Magistraturii şi a Colegiului de conducere.

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate