Handbal: Cristina Neagu s-a ACCIDENTAT GRAV pe finalul meciului cu Ungaria. Care sunt CONSECINȚELE

De în Naționale Sport Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Cristina Neagu, căpitanul echipei naționale de handbal a României, s-a accidentat grav aseară, pe finalul meciului Ungaria- România. Diagnisticul este unul crunt: ruptură de ligamente încrucișate. În aceste condiții, sportiva noastră va lipsi șase luni, atât de la meciurile naționalei, cât și de la cele ale CSM București.

Colegele, dar și sute de fani, i-au adresat Cristinei mesaje de încurajare pe pagina oficială de pe rețeaua socială Facebook. Redăm câteva, exact așa cum au fost postate:

O. N.: „Ai fost mi-nu-na-ta! Ca intotdeauna! Impecabila prin atitudine, dorinta, munca, disciplina si, se pare, din pacate, si sacrificiu. Un exemplu de daruire si dedicare, rar intalnit. Suntem alaturi de tine, speram ca nu e nimic grav. Toata dragostea si numai ganduri bune din partea noastra! Te iubim si te asteptam acasa cu bine! ”

A.I.: „Multumim Cristina,multumim ca ne-ai dus la Paris,multumim ca ne-am calificat la CM,multumim pentru tot ce faci.Sper sa nu fie nimic grav si sa te recuperezi repede.SANATATE CRISTINA.”

Z.T.: „Te iubim si suntem alaturi de tine in momentul asta greu. Multumim pentru calificare! Hai Romania!

Vezi aici toate mesajele: https://www.facebook.com/cristinaneaguofficial

Foto: Facebook

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate