Raed Arafat: „Livrarea primului lot de ambulante noi catre serviciile de urgenta a inceput ieri“

De în Comunicate de presă Naționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Raed Arafat a anunțat ieri pe Facebook că livrarea primului lot de ambulanţe noi către serviciile de urgenţă a început ieri şi va continua până în dată de 17 Decembrie 2018, urmând ca alte loturi să fie livrate în cursul primului semestru al anului 2019 către serviciile de ambulanţă şi SMURD.

„Reprezentanţii serviciilor de ambulanţă au început preluarea celor 300 de ambulanţe de urgenţă de tip B 4×2 urmând ca alte 120 de ambulanţe de tip B 4×4 să fie livrate serviciilor de ambulanţa şi SMURD, tot până în 17 Decembrie. Finalizarea achiziţiilor nu se putea realiza fără implicarea colegilor de la IGSU care au derulat toate achiziţiile de ambulanţe, inclusiv pentru serviciile de ambulanţă. Pe această cale vreau să le mulţumesc şi colegilor de la Ministerul Fondurilor Europene şi de la Ministerul Dezvoltării Regionale (POR), pentru tot sprijinul acordat“, a precizat Raed Arafat.

2
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
cel mai nou cel mai vechi cel mai votat
Notificarea de la
Nedelcu Cristian
Guest
Nedelcu Cristian

Ca de obicei dl Arafat a inceput sa se laude. Achizitia e din ban public da curios sunt ce firma a echipat aceste ambulante care pana la urma era firesc sa apara. Poate ne spune dl Arafat si care este pretul final pe bucata? Poate ne spune si de ce la SABIF a hotarat inca de anul trecut ca nu va da nici o ambulanta? Stiu ca va raspunde ca la SABIF da ambulante primaria capitalei da astea sunt din bugetul primariei si initial dl Arafat chiar sa opus acestui proiect al primariei. Si mai am o intrebare pentru acest… Citește mai mult »

Nedelcu Cristian
Guest
Nedelcu Cristian

Pe pamantul asta rotund, credeam ca doar gaina cotcodaceste cand face ou sa anunte lumea ce mare realizare a obtinut ea. Da biata gaina, in mintea ei mica nu stie ca asta e un lucru firesc, zilnic si ca asta face parte din insasi evolutia speciei.

Postări recomandate