Petrică a fost CONDAMNAT la peste 100 de ani de ÎNCHISOARE. Faptele ÎNGROZITOARE pe care le-a comis românul i-a împins pe judecători să dea această sentință

De în Internaționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Petrică C., a fost condamnat în Spania la 112 ani și jumătate de închisoare după ce și-ar fi violat cele două fiice și le-ar fi lăsat însărcinate. Decizia definitivă a fost luată de Curtea Superioară din Castilla y Leon.

Imagine cu rol ilustrativ @ pixabay.com

Românul a fost judecat pentru agresiune sexuală și abuz împotriva celor două fiice ale sale, între 2015 și 2017, când cele două fete aveau 15 şi 16 ani. Medicul fetelor, care au făcut întreruperi de sarcină, a fost cel care a alertat autoritățile. 

Tribunalul a respins recursul acuzatului, care este închis din anul 2017, și a confirmat decizia dată în iulie 2018 de Curtea Superioară din Castilla y Leon, care l-a găsit vinovat pe opt infracțiuni de agresiune sexuală. De asemenea, bărbatul trebuie să plătească câte 10.000 de euro fiecărei fete abuzate.

Sursa: stirilekanald.ro

Tag-uri:

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate