Revelion2019, în paşi de …dance

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Primăria Municipiului Arad şi CentrulMunicipal de Cultură Arad, are deosebita plăcerede a vă invita să petreceţi noaptea de Revelion la kilometrul 0 al municipiului. Trecerea înnoul an va fi marcată, conform tradiţiei, cu un concert şi un impresionant showde artificii.

Spectacolul din Piaţa Revoluţiei va începe la ora 22.00, pe 31 decembrie 2018. Pe scenă vor urca trupa Fantazia şi  Kamelia, artista care a devenit cunoscută în urma colaborării cu Puya.

Invitați speciali ai Revelionului 2019 de la Arad sunt Goombay Dance Band, o trupă de origine germană care a luat naştere în 1979. Muzica lor are un sunet distinctiv (oarecum similar cu cel al trupei Boney M), un amestec de soca, calypso și western pop. Grupul a cunoscut succesul  la începutul anilor ’80 cu hituri precum „Sun of Jamaica”, „Seven Tears” și „Aloha-Oe, Until We Meet Again”.

Principala atracție pentru sutele de arădeni care aleg săvină în fiecare an pe platoul din faţa Palatului Administrativ este fărăîndoială show-ul de artificii care ne vom asigura că va depăşi toateaşteptările.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate