CIAD alături de studenții militari ai Republicii Moldova

De în Naționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație din Chișinău, al cărui principal obiectiv îl reprezintă promovarea internațională a Republicii Moldova, s-a implicat în ultima perioadă într-o suită de proiecte care au vizat creșterea gradului de vizibilitate aacestei țări la nivelul Uniunii Europene. Unul dintre acestea îl reprezintă susținerea participării unui grup de studenți din cadrul Academiei Militare”Alexandru cel Bun” din Chișinău la concursul de drept internațional umanitar, organizat de către Universitatea Națională de Apărare ”Carol I” din București în 6 și 7 decembrie 2018.

„Ne bucurăm că am pututfacilita acest schimb de experiență între studenți ai celor două instituțiimilitare de învățământ superior. Considerăm astfel de proiecte ca fiindoportune pentru studenții militari ai Republicii Moldova, mai ales în ceea ceprivește interiorizarea valorilor euroatlantice în rândul acestora”, a declarat dr.Antoniu Martin, președinte al Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Tag-uri:

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate