Noi DEZVĂLUIRI despre bărbatul de 50 de ani care a încercat să își asasineze fiica și iubita polițistă. Ce s-a întâmplat cu militarul la spital

De în Naționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Foto: Facebook

Un bărbat de 50 de ani care s-a mutat din București în Bistrița acum 2 ani a încarcat să își asasineze fiica și iubita polițistă improvizând un dispozitiv explozibil, care s-a detonat, iar militarul a căzut în gol de la etajul 4.

Potrivit Realitatea.net, se pare că bărbatul suferea de o depresie severă din cauza unor eșecuri pe care le suferise în utima perioadă. Mai mult, înainte de a se muta la Bistrița, acesta a trecut printr-un divorț dureros, după o căsătorie care nu a mers deloc și din care a rezultat o fetiță care suferă de un handicap sever.

Dispozitivul explozibil era făcut să se detoneze când iubita lui ajungea acasă, dar după ce bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 4 strigând „adio iubita!“, fiica lui a încercat să a ajungă în apartament, forțând ușa de la intrare. Adolescenta a văzut nişte fire suspecte întinse prin casă, așa că a fugit, iar câteva clipe mai târziu apartamentul a sărit în aer.

Fata de 17 ani a scăpat nevătămată, dar suflul exploziei a proiectat resturi care au rănit un pompier, pe concubina bărbatului și o femeie însărcinată, care se aflau lângă bloc. Bărbatul a aterizat în fața blocului, pe o porțiune cu iarbă. Din cauza rănilor puternice, medicii nu i-au mai putut salva viața militarului, acesta murind pe patul de spital la câteva ore distanță de la tentativa de asasinare.

Sursa: Realitatea.net

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate