Cazul care a stârnit REVOLTĂ pe tot mapamondul: Copilul venise acasă și le mărturisise celor doi că este atras de băieței. Au urmat clipe de coșmar (FOTO)

De în Internaționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Un caz de o cruzime extremă care s-a petrecut în Statele Unite ale Americii șochează opinia publică. Un băiețel de 10 ani a murit după ce a fost torturat de către propria-i mamă și iubitul acesteia, deoarece copilul venise acasă să le mărturisească celor doi că este atras de băieți.

Totul a început când Anthony Avalos a ajuns acasă și le-a spus părinților că se simte atras de băieți, moment în care cei doi au început să îl tortureze. Medicii s-au șocat când au văzut starea în care se află băiețelul. Acesta avea mâinile și picioarele zdrobite, iar pe suprafața corpului avea zeci de vânătări și de arsuri de țigară aplicate de Heather Barron (mama sa) și Kareem Leiva (amantul mamei sale), scrie a1.ro.

Anthony a fost transportat de urgență la spital, dar, în ciuda eforturilor medicilor, copilul nu a rezistat și a murit, iar criminalii au pledat „NEVINOVAT“ în fața judecătorilor.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate