TRAGIC! S-a spânzurat de semiremorca unui camion. Ce a pățit șoferul cu câteva ore înainte de a recurge la acest gest

De în Naționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Imagine cu rol ilustrativ

Un șofer de TIR a fost găsit mort în parcare interioară a porții de acces numărul 7 a Portului Constanţa. Bărbatul de 28 de ani s-a spânzurat de semiremorca camionului după ce, cu câteva ore înainte, fusese prins băut la volan, iar poliţiştii îi reţinuseră permisul de conducere.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă, citați de stirilekanald.ro, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru controlul documentelor un camion cu semiremorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 28 de ani, care se deplasa dinspre Portul Constanţa către Autostrada A4. Deoarece exista suspiciunea că acesta se află sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost dus la Serviciul Rutier Constanţa, unde în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l de alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

Ulterior, poliţiştii de frontieră aflaţi în Poarta de acces numărul 7 a Portului Constanţa, l-au găsit în stare de inconştienţă pe şoferul camionului, spânzurat de semiremorcă, şi au anunţat imediat Serviciul Unic de Urgenţă 112. Cadrele medicale deplasate la faţa locului au constatat decesul bărbatului. Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, bărbatul era din judeţul Călăraşi.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate