Căutat de autritățile italiene, depistat de polițiștii arădeni

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Pâncota au depistat un bărbat, căutat de autoritățile italiene.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe raza localității Pâncota, polițiștii au depistat un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate, căutat de autoritățile italiene pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul acestui stat.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara, în vederea clarificării situației juridice a acestuia.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate