• Poz(n)a zilei…A leșinat stâlpul
  • Proiectul Europe Direct Arad continuă și în anul 2019
  • Întâlnire de lucru pe tema extinderii magistralelor de gaz metan
  • Evaluare Națională și Bacalaureat 2019: Ministerul Educației a publicat procedura de EXAMINARE a candidaților cu DEFICIENȚE
  • Ministrul afacerilor interne, întâlnire oficială cu ambasadorul Tunisiei la București
  • MDRAP- Protocol de predare-primire
  • Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Vreme deosebit de rece și ninsori
  • Haos pe DN7. Un autoturism, două microbuze și un camion au fost implicate într-un accident (GALERIE FOTO)
  • Vești bune pentru aproape 100.000 de pensionari! De când se aplică MAJORĂRILE votate prin noua lege a pensiilor
  • Un arădean de 54 de ani, prins de polițiști după ce a furat produse cosmetice în valoare de peste 1.000 de euro
  • Raportul de activitate al DAS Arad pe anul 2018
  • Începe modernizarea drumului județean Sintea Mare-Șepreuș
  • Iustin Cionca: ,,Singura cale corectă pentru românii de peste Prut este calea europeană”
  • Municipalitatea arădeană, în aşteptarea ofertelor pentru Piaţa Catedralei şi noua piaţă agroalimentară de pe strada I. R. Şirianu
  • Un robot construit de câţiva elevi arădeni, în competiţia First Tech Challenge Romania
  • Biciclist lovit de autoturism pe o stradă din Arad
  • Activități de prevenire a furturilor auto și din locuințe (FOTO)
  • ALERTĂ! Un VAL de AER POLAR se îndreaptă spre România
  • Cetăţeni români depistați la volanul unor autoturisme fără permis de conducere
  • Scene ÎNFIORĂTOARE pe un DN. Din mașini au rămas doar fiarele contorsionate (GALERIE FOTO)
  • Ce mai gătim astăzi- Rețetă PLĂCINTĂ cu CARNE

    De în Artă culinară Lifestyle share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare pentru foi:

    • 1 pachet margarină
    • 400 grame făină
    • 1 plic praf de copt
    • 2 liguri oțet
    • 4 linguri apă
    • Sare

    Ingrediente necesare pentru umplutură:

    • 400 grame carne tocată
    • 2 cepe mici
    • 3 linguri ulei
    • 2 ouă
    • 3-4 linguri suc de roșii
    • 1-2 linguri smântână
    • Sare, piper, cimbru

    Mod de preparare:

    • Taie margarina cu cuțitul și freac-o între degete cu făina cernută. Adaugă un praf de sare și praful de copt, oțetul și apa și frământă bine.
    • Dă aluatului formă de bilă, învelește-l într-o folie și dă-l la rece cel puțin șase ore.
    • Umplutura: călește ceapa în ulei până devine aurie. Adaugă carnea, sare și piper după gust și lasă să se pătrundă. După un sfert de oră, pune sucul de roșii. Ia de pe foc, lasă să se răcorească bine. Adaugă cimbru, un ou și smântâna.
    • Unge o tavă cu ulei și tapetează cu făină, pune o foaie întinsă, adaugă umplutura și a doua foaie.
    • Crestează de la început foaia de deasupra cu un cuțit cu lama subțire, unge cu ou bătut și dă la cuptorul încins pentru 30 de minute.

     

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate