• Încă un accident de muncă la Fabrica de Arme din Cugir
  • Peste 200 de amenzi în ultimele 24 de ore, în Arad
  • Un tânăr pasionat de IT, în echipa primarului
  • Cetăţean român depistat la PTF Nădlac II cu documente false
  • O femeie a murit după ce un escroc a anunțat-o prin telefon că nepotul ei a făcut accident
  • Un bărbat a băut alcool și a aruncat mucuri de țigară pe jos în fața polițiștilor locali din Arad
  • JAF în casa unui medic: hoții au fugit cu o sumă uriașă de bani și mai multe bunuri
  • Accident grav la Compexul Energetic Oltenia: pompierii au intervenit de urgență
  • Eveniment rutier cauzat de consumul de alcool
  • MAE transmite o nouă ALERTĂ pentru românii care merg în Grecia
  • Accident GRAV în vestul țării între un microbuz, un autocar și o mașină: 40 de persoane implicate
  • Prins de polițiști pe raza județului Arad fără permis și băut la volan
  • Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals, în Nădlac
  • Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni
  • Microbuz cuprins de flăcări pe DN69 Arad-Timișoara
  • Imagini ÎNGROZITOARE surprinse lângă Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad: tânără drogată cu „zombie“ (VIDEO + FOTO)
  • Încep lucrările de reabilitare la „Ghiba Birta”
  • Un arădean de 21 de ani și-a lovit mama din cauza unor neînțelegeri
  • Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Informatică şi Inginerie a UVVG Arad, Cristian Haiduc: „Şansele de angajare, după absolvire, sunt foarte mari”
  • Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident grav. A fost transportat de urgență la spital
  • Ce mai gătim astăzi- Rețetă PLĂCINTĂ cu CARNE

    De în Artă culinară Lifestyle share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare pentru foi:

    • 1 pachet margarină
    • 400 grame făină
    • 1 plic praf de copt
    • 2 liguri oțet
    • 4 linguri apă
    • Sare

    Ingrediente necesare pentru umplutură:

    • 400 grame carne tocată
    • 2 cepe mici
    • 3 linguri ulei
    • 2 ouă
    • 3-4 linguri suc de roșii
    • 1-2 linguri smântână
    • Sare, piper, cimbru

    Mod de preparare:

    • Taie margarina cu cuțitul și freac-o între degete cu făina cernută. Adaugă un praf de sare și praful de copt, oțetul și apa și frământă bine.
    • Dă aluatului formă de bilă, învelește-l într-o folie și dă-l la rece cel puțin șase ore.
    • Umplutura: călește ceapa în ulei până devine aurie. Adaugă carnea, sare și piper după gust și lasă să se pătrundă. După un sfert de oră, pune sucul de roșii. Ia de pe foc, lasă să se răcorească bine. Adaugă cimbru, un ou și smântâna.
    • Unge o tavă cu ulei și tapetează cu făină, pune o foaie întinsă, adaugă umplutura și a doua foaie.
    • Crestează de la început foaia de deasupra cu un cuțit cu lama subțire, unge cu ou bătut și dă la cuptorul încins pentru 30 de minute.

     

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate