Sportivii arădeni cu care ne mândrim au câstigat 20 de medalii la Cupa Romaniei. Cine sunt premiații

De în Locale Sport Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Editia a 7-a a Campionatului Mondial de Karate W.U.K.F, care a avut loc în Iulie

Cupa României FRK WUKF s-a desfășurat în orașul Pitești, week-end-ul trecut, în perioada 21-23 septembrie, iar C.S. Banzai Karate Club Arad a fost prezent la competiție cu 11 sportivi, care au avut o prestație foarte bună câștigâng 20 de medalii din care 11 de aur, 5 de argint și 4 de bronz.

Competiția la care au participat 623 de sportivi din 54 de cluburi aflitiate FRK WUKF a deschis partea a 2-a a calendarului sportiv oficial al federației și a reprezentat o verificare a nivelului sportivilor în vederea participării la Campionatul European WUKF care se va desfășura în Malta, în luna octombrie. 

La finalul competiției Clubul Banzai Arad s-a clasat pe locul 4 în clasamentul general pe cluburi din cele 54 de cluburi participante.

Sportivii medaliați au fost:

  1. Feher Kelvin, în vârstă de 7 ani, kata și kumite, ARGINT în proba de kihon.
  2. Popa Alessandro, în vârstă de 8 ani, AUR kata și kihon.
  3. Blidișel Darius, 9 ani, ARGINT kata și BRONZ kihon.
  4.  Blidișel Alexandru, 9 ani, AUR kata+kihon+kumite.
  5. Balog Lorenzo, 9 ani, AUR kata+kihon+kumite.
  6. Minea Paula, 10 ani, AUR kata și kumite.
  7. Al Cheikh Ali Nansi, 12 ani, argint kata.
  8. Bala Grec Raluca, 13 ani, ARGINT kumite.
  9. Stoica Maria, 42 ani, AUR kata și kumite.

„Au participat și sportivii Minea Alin și Pinter David care din păcate nu au reușit să se clasifice pe podium. Am avut și două echipe de kata sincron și kumite, echipe rotativ la categoria 11 ani, unde echipa Banzai formată din sportivii Blidișel Darius, Blidișel Alexandru și Balog Lorenzo au câștigat medalia de argint la kata și medalia de bronz la kumite. Mulțumesc părinților pentru susținere și ajutor“, declară prof. Dan Duma.

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate