• Poz(n)a zilei…A leșinat stâlpul
  • Proiectul Europe Direct Arad continuă și în anul 2019
  • Întâlnire de lucru pe tema extinderii magistralelor de gaz metan
  • Evaluare Națională și Bacalaureat 2019: Ministerul Educației a publicat procedura de EXAMINARE a candidaților cu DEFICIENȚE
  • Ministrul afacerilor interne, întâlnire oficială cu ambasadorul Tunisiei la București
  • MDRAP- Protocol de predare-primire
  • Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Vreme deosebit de rece și ninsori
  • Haos pe DN7. Un autoturism, două microbuze și un camion au fost implicate într-un accident (GALERIE FOTO)
  • Vești bune pentru aproape 100.000 de pensionari! De când se aplică MAJORĂRILE votate prin noua lege a pensiilor
  • Un arădean de 54 de ani, prins de polițiști după ce a furat produse cosmetice în valoare de peste 1.000 de euro
  • Raportul de activitate al DAS Arad pe anul 2018
  • Începe modernizarea drumului județean Sintea Mare-Șepreuș
  • Iustin Cionca: ,,Singura cale corectă pentru românii de peste Prut este calea europeană”
  • Municipalitatea arădeană, în aşteptarea ofertelor pentru Piaţa Catedralei şi noua piaţă agroalimentară de pe strada I. R. Şirianu
  • Un robot construit de câţiva elevi arădeni, în competiţia First Tech Challenge Romania
  • Biciclist lovit de autoturism pe o stradă din Arad
  • Activități de prevenire a furturilor auto și din locuințe (FOTO)
  • ALERTĂ! Un VAL de AER POLAR se îndreaptă spre România
  • Cetăţeni români depistați la volanul unor autoturisme fără permis de conducere
  • Scene ÎNFIORĂTOARE pe un DN. Din mașini au rămas doar fiarele contorsionate (GALERIE FOTO)
  • Rețetă pentru VEGETARIENI: Supă de cartofi

    De în Artă culinară Lifestyle share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare:

    • Un kilogram cartofi
    • 500 ml lapte
    • 2 linguri unt
    • O linguriță făină
    • Sare și chimen, după gust

    Mod de preparare:

    1. Cartofii, curățați de coajă, se pun la fiert în apă rece și sare. Se potrivește apa astfel încât să nu rămână prea mult lichid după ce au fiert cartofii (o cantitate egală cu cea de lapte).
    2. După ce au fiert se dau prin sită.
    3. În oala în care se prepară supa se pune untul la topit, se adaugă cartofii pasați, zeama în care au fiert și laptele.
    4. După ce s-a potrivit de sare și chimen, se mai dă în câteva clocote și se servește fie cu pâine prăjită, fie cu puțin cașcaval afumat ras deasupra.

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate