Percheziții desfășurate de POLIȚIȘTII Serviciului ARME, la Târnova. Ce au depistat la domiciliile unor localnici

De în Locale Știri share share share share share share share share share share share share share share share share share share

La data de 20 septembrie a.c., polițistii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu cei ai Secției nr.5 Rurală Ineu, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat percheziții pe raza localiății Târnova.

Polițistii au desfășurat percheziții pe raza localității Târnova, la domiciliile a doi bărbați de 34 și 26 de ani și la saivanul unui tânar de 21 de ani.

În urma activităților desfașurate, la saivanul tânarului a fost depistată o armă de vânătoare calibrul 12 mm și 4 cartușe nepercutate, având acelai calibru. Din cercetări a reieșit că arma depistată de polițisti aparține bărbatului de 34 de ani, la domiciliul căruia s-a defășurat una din percheziții.

Bărbatul de 34 de ani, din Târnova, a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru savârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor si munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Tânărul de 21 de ani este cercetat de polițiști pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate