Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre Mariana, femeia găsită moartă în Cicir. Dezvăluiri făcute de vecini (FOTO)

De în Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share
Strada pe care locuia victima

Mariana Botar, o femeie de 39 de ani, ar fi fost ucisă aseară în curtea casei sale din Cicir, comuna Vladimirescu. Echipajul SMURD prezent la fața locului a stabilit decesul în jurul orei 22, iar singurul suspect ar fi soțul femeii.

Posibilia crimă a stârnit panică în trei sate, Cicirul fiind situat între localitățile Mândruloc și Sâmbăteni. Oamenii sunt marcați de cele petrecute aseară, afirmând că familia femeii era respectată. 

Potrivit IPJ Arad nu se poate vorbi, încă, despre o crimă. „Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării autopsiei, în urma rezultatului acestuia, urmând a fi efectuată încadrarea juridică a faptei“, a declarat, pentru Gazeta Locală, Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Vecinii afirmă că Mariana avea doi copii și era nepoata unei doamne cantor respectate din Cicir. Potrivit celor afirmate de localnicii din vecinatatea casei femeii ucise, aceasta nu se afla la prima altercatie cu sotul sau.

 
Căminul conjugal al Marianei, potrivit localnicilor

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate