• Încă un accident de muncă la Fabrica de Arme din Cugir
  • Peste 200 de amenzi în ultimele 24 de ore, în Arad
  • Un tânăr pasionat de IT, în echipa primarului
  • Cetăţean român depistat la PTF Nădlac II cu documente false
  • O femeie a murit după ce un escroc a anunțat-o prin telefon că nepotul ei a făcut accident
  • Un bărbat a băut alcool și a aruncat mucuri de țigară pe jos în fața polițiștilor locali din Arad
  • JAF în casa unui medic: hoții au fugit cu o sumă uriașă de bani și mai multe bunuri
  • Accident grav la Compexul Energetic Oltenia: pompierii au intervenit de urgență
  • Eveniment rutier cauzat de consumul de alcool
  • MAE transmite o nouă ALERTĂ pentru românii care merg în Grecia
  • Accident GRAV în vestul țării între un microbuz, un autocar și o mașină: 40 de persoane implicate
  • Prins de polițiști pe raza județului Arad fără permis și băut la volan
  • Cetăţean bulgar depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere fals, în Nădlac
  • Prognoza METEO pentru următoarele două săptămâni
  • Microbuz cuprins de flăcări pe DN69 Arad-Timișoara
  • Imagini ÎNGROZITOARE surprinse lângă Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad: tânără drogată cu „zombie“ (VIDEO + FOTO)
  • Încep lucrările de reabilitare la „Ghiba Birta”
  • Un arădean de 21 de ani și-a lovit mama din cauza unor neînțelegeri
  • Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice Informatică şi Inginerie a UVVG Arad, Cristian Haiduc: „Şansele de angajare, după absolvire, sunt foarte mari”
  • Ministrul Transporturilor, implicat într-un accident grav. A fost transportat de urgență la spital
  • Paste în sos de roșii

    De în Artă culinară share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare:

    • 100 grame paste
    • 600 grame roșii
    • 4 căței de usturoi
    • 2 frunze țelină
    • Mărar
    • Frunze de busuioc, după preferință
    • Ulei de măsline
    • Sare și piper, după gust

    Mod de preparare:

    • Fierbi pastele în apă cu sare și ulei, după care le clătești bine cu apă rece;
    • Pisează usturoiul sau toacă-l mărunt și călește-l în 4 linguri de ulei de măsline;
    • Adaugă frunzele de busuioc și țelină tăiate mărunt;
    • Pune roșiile decojite și tocate mărunt și lasă pe foc să dea în câteva clocote;
    • Trece conținutul printr-o sită deasă, iar sosul obținut fierbe-l timp de 10 minute;
    • Condimentează, după gust, cu sare și piper, adaugă pastele bine scurse și aromatizează cu mărar.

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate