• Prețul facturilor ar putea EXPLODA! ANRE propune modificarea tarifelor practicate de companiile de distribuție a energiei electrice
  • Până la sfârșitul lunii martie, municipalitatea aşteaptă propunerile arădenilor în cadrul procesului de Bugetare participativă
  • Poz(n)a zilei…A leșinat stâlpul
  • Proiectul Europe Direct Arad continuă și în anul 2019
  • Întâlnire de lucru pe tema extinderii magistralelor de gaz metan
  • Evaluare Națională și Bacalaureat 2019: Ministerul Educației a publicat procedura de EXAMINARE a candidaților cu DEFICIENȚE
  • Ministrul afacerilor interne, întâlnire oficială cu ambasadorul Tunisiei la București
  • MDRAP- Protocol de predare-primire
  • Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Vreme deosebit de rece și ninsori
  • Haos pe DN7. Un autoturism, două microbuze și un camion au fost implicate într-un accident (GALERIE FOTO)
  • Vești bune pentru aproape 100.000 de pensionari! De când se aplică MAJORĂRILE votate prin noua lege a pensiilor
  • Un arădean de 54 de ani, prins de polițiști după ce a furat produse cosmetice în valoare de peste 1.000 de euro
  • Raportul de activitate al DAS Arad pe anul 2018
  • Începe modernizarea drumului județean Sintea Mare-Șepreuș
  • Iustin Cionca: ,,Singura cale corectă pentru românii de peste Prut este calea europeană”
  • Municipalitatea arădeană, în aşteptarea ofertelor pentru Piaţa Catedralei şi noua piaţă agroalimentară de pe strada I. R. Şirianu
  • Un robot construit de câţiva elevi arădeni, în competiţia First Tech Challenge Romania
  • Biciclist lovit de autoturism pe o stradă din Arad
  • Activități de prevenire a furturilor auto și din locuințe (FOTO)
  • ALERTĂ! Un VAL de AER POLAR se îndreaptă spre România
  • Paste în sos de roșii

    De în Artă culinară share share share share share share share share share share share share share share share share share share

    Ingrediente necesare:

    • 100 grame paste
    • 600 grame roșii
    • 4 căței de usturoi
    • 2 frunze țelină
    • Mărar
    • Frunze de busuioc, după preferință
    • Ulei de măsline
    • Sare și piper, după gust

    Mod de preparare:

    • Fierbi pastele în apă cu sare și ulei, după care le clătești bine cu apă rece;
    • Pisează usturoiul sau toacă-l mărunt și călește-l în 4 linguri de ulei de măsline;
    • Adaugă frunzele de busuioc și țelină tăiate mărunt;
    • Pune roșiile decojite și tocate mărunt și lasă pe foc să dea în câteva clocote;
    • Trece conținutul printr-o sită deasă, iar sosul obținut fierbe-l timp de 10 minute;
    • Condimentează, după gust, cu sare și piper, adaugă pastele bine scurse și aromatizează cu mărar.

    Lasă un comentariu

    Lasă un răspuns

      Înscrie-te  
    Notificarea de la
    Postări recomandate