Anunț de prelungire a sesiunii de inscrieri la Programul de internaționalizare 2018

De în Comunicate de presă Internaționale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat anunța, în 10 septembrie 2018, lansarea sesiunii de înscrieri aferente Programului de Internaționalizare 2018, menționând că înscrierile în program se vor face on-line.

Față de anul trecut, modul de aplicare și procesul de decontare s-au simplificat mult, iar ajutorul se acordă sub formă de sumă fixă, de tip sprijin forfetar.

Principalii beneficiari vizați sunt companiile românești care doresc promovarea produselor și serviciilor la export, strategia Ministerului pentru acest apel fiind promovarea în special pe piețele Extra-UE a operatorilor economici români din sectoare considerate prioritare. Pentru detalii și informații suplimentare click aici.

În data de 17 septembrie 2018, ora 10:00, aplicația pentru Programul de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români a devenit activă și va rămâne deschisă până la data de 27 septembrie 2018, ora 10:00, deși, inițial fusese anunțată ziua de 24 septembrie 2018 ca fiind data limită de înscriere.

Aplicația poate fi accesată aici:

https://programenationale2018.aippimm.ro/sioer2018/login/

 

 

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate