Tânăr reținut de POLIȚIȘTII ARĂDENI pentru FURT CALIFICAT

De în Comunicate de presă Locale share share share share share share share share share share share share share share share share share share

 Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 În urma cercetărilor efectuate s- a stabilit că în noaptea de 12/13 septembrie a.c., tânărul, de doar 22 de ani din Vinga, prin escaladarea gardului și spargerea unui geam, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza aceleiași localități, de unde ar fi sustras bani și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Pentru fapta sa, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventive sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Gazeta Locală vă oferă, integral, conținutul comunicatului de presă, așa cum a fost transmis de către instituția/organizația emitentă și nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile publicate. Gazeta locală își rezervă dreptul de a selecta publicarea comunicatelor și de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

  Înscrie-te  
Notificarea de la
Postări recomandate